skip to Main Content

Vi har utelukkende hatt en positiv opplevelse ved å bruke Bjørvika Konferansesenter som kurslokale for våre kurs. Lokalene passer godt til formålet, og dere har nødvendig utstyr lett tilgjengelig slik at vi kan tilpasse fasilitetene til kursets behov. Videre har alle vi har vært i kontakt med vært profesjonelle, behjelpelige og tilgjengelige, både i forkant av og under kursdagen. Det er lett å få kontakt med dere dersom vi har behov for bistand og dere møter enhver forespørsel og behov med et smil. Forespørsler løses i tillegg raskt og effektivt. Kurslokalene er rene og ryddige (og ryddes også i pauser) og maten kommer til avtalt tid (og er av god kvalitet). Da kan man ikke annet enn å være strålende fornøyd. Takk for den jobben dere legger ned – den er verdsatt. :-)Linn HalbergSenior consultant | AdvisoryErnst & Young AS 

Denne prisen deles ut til et konferansested som våre deltakere rangerer høyt i forhold til lokaler, bevertning, atmosfære og service. I tillegg vurderer vi i Confex fleksibilitet og samarbeid på stedet. Det krever enormt av våre samarbeidspartnere, og de nominerte som virkelig har levert på totalopplevelsen i 2015 er: VINNER - Bjørvika Konferansesenter Å komme til Bjørvika Konferansesenter er litt som å komme hjem. De er alltid glade for å se oss, og deres profesjonalitet strekker seg langt utover det som er forventet av et konferansested. Pausematen er nydelig, og lunsjen i en klasse for seg.  Alt dette, samt sentral beliggenhet og både store og små kurslokaler, gjør Bjørvika til et naturlig valg for Confex.

Bjørvika Konferansesenter - Årets konferansested 2013 En fantastisk samarbeidspartner for Confex gjennom en årrekke. Sesong etter sesong får de strålende evalueringer, og de får oss til å føle oss som en del av familien hver gang. At de i tillegg nå har pusset opp et nytt flott pauseområde,  gjør at vi trives enda bedre. Bjørvika Konferansesenter har deilig pausemat, velfungerende og trivelige kurslokaler, super beliggenhet og ekstremt hyggelig personale som stiller opp før vi engang har fått mulighet til å spørre om hjelp! Disse jentene er «one of a kind», noe både våre deltakere og vi i Confex nyter godt av. Vi gratulerer!

Confex-juryens begrunnelse ved kåringen av Bjørvika Konferansesenter som Årets konferansested 2010: "Prisen gis til en viktig samarbeidspartner, som sikrer gode avholdelser gjennom sin atmosfære, service, bevertning og fleksible løsninger. Vinneren oppleves nytenkende og proaktiv i sitt samarbeid med Confex. Bjørvika er kjent for god, innbydende og energigivende pausemat.  Lokalene er flotte, og den sentrale beliggenheten et ekstra pluss. Sist, men ikke minst, har Bjørvika et meget serviceminded og imøtekommende personale som yter det lille ekstra. Vi gratulerer!"

Confex-juryens begrunnelse for kåringen Årets konferansested 2008: "Vinneren av Årets konferansested 2008 er stedet som gang på gang sørger for at våre deltakere får en god opplevelse under kurset eller konferansen. Her viser alle god samarbeidsvilje og profesjonalitet, enten det er til oss i Confex, våre foredragsholdere eller våre deltakere. Vi har alltid en god dialog, og alle på stedet er løsningsorienterte og lytter til våre tilbakemeldinger. Kundeservicen er helt eksepsjonell".

Confex-juryens begrunnelse for kåringen av Årets konferansested 2005: "Vinneren utmerker seg og scorer høyest på evaluering av totalopplevelse og helhetsinntrykk. Konferansestedet ledes med en særdeles høy grad av positivitet, og service står i høysetet. Dette har blitt lagt merke til av Confex’ kunder og vårt personale. Flotte fasiliteter og det nyeste innen AV-utstyr gjør konferansestedet til en attraktiv nykommer med gode konkurransefortrinn i et nærområde i sterk vekst.”


Her er noen tilbakemeldinger:

  " Sender over den totale snittscoren på kurslokalene hentet fra evalueringene på alle våre kurs som er avholdt hos dere denne høsten (score fra 1-6 hvor 6 er høyest). Meget høye og gode score, vi er strålende fornøyd! J

Kurssted Inneklima (luft, temperatur, lys) Lunsj/servering  Beliggenhet Snittkarakter
Bjørvika Konferansesenter 5,3 5,5 5,7 5,5

Her er et par av kommentarene vi har fått fra kursdeltakere:

Veldig fin beliggenhet og flotte kurslokaler. Et av de beste jeg har vært på! Supergod lunsj og mellommåltidene var forfriskende. Den beste lunsjen jeg har fått på kurs noen gang:)   Det eneste negative som har gått igjen litt på kommentarene er at det har vært litt kaldt i kurslokalet." Hanne Moen Avdelingsleder adm/kurs

Følg Sticos:FacebookogLinkedIn download
 
sticos.no

.

Back To Top