We are closed due to renovation and look forward to seeing you again in new and fresh premises in 2025! Feel free to follow our pages for updates and new contact information.

References

Vi har utelukkende hatt positive opplevelser ved å bruke Bjørvika Konferansesenter som lokaler for våre kurs. Lokalene passer godt til formålet, og dere har alltid nødvendig utstyr lett tilgjengelig, slik at vi kan tilpasse fasilitetene til kursets behov. Videre har alle vi har vært i kontakt med, vært profesjonelle, behjelpelige og tilgjengelige, både i forkant og under kursdagen. Det er lett å få kontakt dersom vi har behov for bistand, og dere møter enhver forespørsel og behov med et smil. Forespørsler løses i tillegg raskt og effektivt. Kurslokalene er rene og ryddige, og maten kommer til avtalt tid (og er av god kvalitet). Da kan man ikke annet enn å være strålende fornøyd. Takk for den jobben dere legger ned – den er verdsatt. 🙂
Linn Halberg
Senior consultant | EY Advisory
En fantastisk samarbeidspartner for Confex gjennom en årrekke. Sesong etter sesong får de strålende evalueringer, og de får oss til å føle oss som en del av familien hver gang. Bjørvika Konferansesenter har deilig pausemat, velfungerende og trivelige kurslokaler, super beliggenhet og ekstremt hyggelig personale som stiller opp før vi engang har fått mulighet til å spørre om hjelp! Disse jentene er «one of a kind», noe både våre deltakere og vi i Confex nyter godt av. Vi gratulerer!
Kåring av Årets konferansested 2013
confex
Det kom en "over seg begeistret over Bjørvika Konferansesenter-kursleder" ved navn Julianne innom her etter at hun hadde holdt kurs hos dere 6. oktober. Hun skrev bare et ord på kurslederevalueringen, nemlig: FANTASTISK! Så det så!
Elin Winther
Visma Software AS
Jeg vil takke dere ved Bjørvika Konferansesenter for den jobben dere gjorde ifm at jeg holdt mine foredrag i lokalene deres. Å nå toppen av Mount Everest var en strabasiøs og slitsom affære der jeg måtte gjøre det meste av jobben helt på egen hånd. Hos dere kom jeg til dekket bord og alt var lagt til rette for meg. Med topp moderne fasiliteter i nye lokaler gikk alt på skinner. Tusen takk for hjelpen, og jeg kommer gjerne tilbake!
Cecilie Skog
Everest-farer
Har lyst til å komme med en positiv tilbakemelding. Det fortjener dere virkelig. Jeg var deltager på DNB sitt kurs 8. og 9. okt. Møtelokalet var veldig ok. Lyst og trivelig, og ikke minst god luft. Lunchen var bra og servicen fra de ansatte helt topp. Den store overraskelsen var også at vi som måtte gå før lunch fredag, helt overraskende fikk utlevert lunchpakker. Dette er service det. All honnør til dere.
Marianne L Anundsen
DNB skien
Denne prisen deles ut til et konferansested som våre deltakere rangerer høyt i forhold til lokaler, bevertning, atmosfære og service. I tillegg vurderer vi i Confex fleksibilitet og samarbeid på stedet. Det krever enormt av våre samarbeidspartnere, og de som virkelig har levert på totalopplevelsen i 2015 er: VINNER - Bjørvika Konferansesenter Å komme til Bjørvika Konferansesenter er litt som å komme hjem. De er alltid glade for å se oss, og deres profesjonalitet strekker seg langt utover det som er forventet av et konferansested. Pausematen er nydelig, og lunsjen i en klasse for seg. Alt dette, samt sentral beliggenhet og både store og små kurslokaler, gjør Bjørvika til et naturlig valg for Confex.
Kåring av Årets konferansested 2015
confex
Vil få si tusen takk for oss i dag. Vi blir alltid tatt så godt hånd om hos dere, og dere er serviceinnstilte til fingerspissene! 🙂 Takker også for nydelig lunsj - så masse god mat å velge mellom - for ikke å snakke om desserten! Vi har fått masse gode tilbakemeldinger fra møtedeltakerne våre.
Marthe Jørgensen
TNS gallup
Vi sender ut evaluering til deltakerne etter alle kurs, og her er en av av tilbakemeldingene vedrørende punktet som gjelder kurssted og rammen rundt arrangement: "Sjelden bra service fra Bjørvika Konferansesesenter, føler meg nesten som hjemme." Takk, og fortsett det gode arbeidet!
Anne Katrine Brånen
Euro Business School
I EY har vi et stort fokus på kompetanseutvikling, og vi er opptatt av kvalitet i alle deler av opplæringen. Det gjelder også det administrative som konferansefasiliteter og oppfølging før og etter kursene våre. I Bjørvika Konferansesenter opplever vi god og personlig service, og vi vet at BK stiller store krav til profesjonalitet og kvalitet i hele prosessen fra planlegging og gjennomføring til avslutning av kursene våre.
Ann-Cathrin Kongsfjell Næss
Executive Director - Assurance Ernst & Young AS
"Tusen takk for et flott år hos dere! Jeg setter stor pris på deres service og at dere alltid hjelper til når vi trenger det. Vi føler oss virkelig velkommen og godt tatt vare på av dere hver gang vi kommer. Av de stedene vi er innom i løpet av året er dere et av de stedene med best humør og glede! Og vi kommer til å fortsette å bruke dere fremover.
Håvard Berntzen
Fagansvarlig HR Norge