Vårt kjøkken

Vårt kjøkken

Mat for fremtiden!
Våre kokker fra 4Service fokuserer på trender og leverer delikate retter laget av friske og bærekraftige råvarer.

Du kan velge blant konferansepakker eller fra menyen – vi skreddersyr etter dine ønsker.
Tenk deg duften av nystekte kanelboller til ettermiddagskaffen… Eller en smakfull buffet i «Tredje Etage», hvor kokken transjerer dagens saftige hovedrett.  Etter en, to eller tre runder på buffeten, avrunder du med en deilig kopp kaffe og en dessert laget for både øyet og ganen.
Vegetarianer, veganer eller glutenfritt – vi ivaretar alle behov.

Tilbudet til våre gjester vil være i stadig utvikling, hvor blant annet en sushikokk vil trylle fram de lekreste munnfuller.

Skjermbilde 2024-02-21 kl. 10.25.56 1

Fransk bistro

På hjørnet av Oslo Atrium kommer en nydelig fransk bistro, ledet av chef James Maxwell-Stewart hos Folket.
Restauranten blir en destinasjon for alle som elsker mat laget med kjærlighet! Her kan du invitere til kundemøter, spise en bedre middag med gode kolleger, sitte i baren og innta dagens lunsj eller feire store og små begivenheter.

Folket er en kjent restaurantkjede som i dag drifter flere av Norges beste restauranter på Frogner og Majorstua, blant annet Cru Vin & Kjøkken, Brasserie Coucou, Hedone og Ludo Kjøkken.
Den nye restauranten blir inspirert av det franske storkjøkkenet med en norsk vri. Det er smakene og den kunstneriske vrien på rettene som vil sette standarden, målet er at gjestene skal sitte igjen med en fantastisk opplevelse av maten, service og vinen.

Vi gleder oss over at både lunsj og middag i den franske bistroen vil være en del av vårt tilbud til deg som konferansegjest!

nb_NO