Bjørvika Konferansesenter

Vårt kjøkken

Vårt kjøkken

Her produseres mat for fremtiden!
Våre kokker fra 4Service har fokus på trender og leverer herlige retter basert på friske og bærekraftige råvarer. 
Du kan velge blant konferansepakker eller fritt fra menyen, og i Atriet i «Tredje Etage» vil vi servere en delikat anrettet buffet, hvor kokken transjerer dagens smakfulle hovedrett.  Vegetarianer, veganer eller behov for glutenfritt – vi ivaretar alle ønsker. Buffeten avrundes med en deilig kopp kaffe og et dessertbord laget for både øyet og ganen.

Tilbudet til våre konferansegjester vil være i stadig utvikling, og vi får blant annet en sushikokk som vil trylle fram de lekreste munnfuller.

Skjermbilde 2024-02-21 kl. 10.25.56 1

Fransk bistro

På hjørnet av Oslo Atrium kommer en nydelig fransk bistro, ledet av chef James Maxwell-Stewart hos Folket. 
Restauranten blir en destinasjon for alle som elsker mat laget med kjærlighet! Her kan du invitere til kundemøter, spise en bedre middag med gode kolleger, sitte i baren og innta dagens lunsj eller feire store og små begivenheter.
Folket er en kjent restaurantkjede som i dag drifter flere av Norges beste restauranter på Frogner og Majorstua, blant annet Cru Vin & Kjøkken, Brasserie Coucou, Hedone og Ludo Kjøkken.
Den nye restauranten blir inspirert av det franske storkjøkkenet med en norsk vri. Det er smakene og den kunstneriske vrien på rettene som vil sette standarden, og målet er at gjestene skal sitte igjen med en fantastisk opplevelse av maten, service og vinen.

Vi gleder oss over at både lunsj og middag i den franske bistroen vil være en del av vårt tilbud til deg som konferansegjest!