Bjørvika Konferansesenter

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du være med og skape unike opplevelser i Norges mest sentrale konferansesenter?

Bjørvika Konferansesenter i Oslo Atrium er et attraktivt møtested for alt fra små arrangement til større konferanser og events – fysiske og digitale. Vi åpnet første gang i 2003 og er gjennom årene blitt kåret til Årets konferansested flere ganger etter tilbakemeldinger fra kunder og gjester.

Nå gjennomgår vi en omfattende renovering og gjenåpner med fantastiske lokaler i 2025. Da ønsker vi deg med på laget!

Bjørvika 2.0 får 17 møte- og undervisningsrom av variabel størrelse, bl.a. ett auditorium til 180 personer, to event-lokaler og en takterrasse i den nybygde «UFO-en» i 9. og 10. etasje.

Vi kan love varierte, men forutsigbare dager i møte med mange hyggelige mennesker, en særdeles sentral arbeidsplass, gode lønnsbetingelser, forsikrings- og pensjonsordninger, personalrestaurant og fem ukers ferie.  Stillingsprosenten er 100, og avhengig av roller og type arrangement, vil utgangspunktet være en turnusordning mandag-fredag kl 0730-1900, med muligheter for overtid og avspasering.

Hvem ser vi etter?

Felles for alle stillingene er at du har godt humør, er genuint glad i folk og har service i ryggmargen! Vi ønsker også at du er strukturert og praktisk anlagt, er god til å planlegge, trives med å jobbe både selvstendig og i team, og at du ser hvilke store og små oppgaver som må løses for at alt skal gå «smooth». Du er positivt innstilt og aldri redd for å ta i et tak der det trengs, om det er å rigge rom, rydde kaffekopper eller å mikke opp en statsråd. Språkkunnskapene dine er også viktige for oss, og vi ønsker at du kan kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk/skandinavisk og engelsk.

Konferanseansvarlig – 1 stilling

Som konferanseansvarlig er du den omsorgsfulle lederen som sørger for at driften fungerer optimalt. Du har ansvar for å håndtere forespørsler og bestillinger, finne de beste løsningene sammen med kunden og sørge for en unik kundeopplevelse «on site». Flott om du også har erfaring fra bransjen og bra teknisk innsikt! Du vil være daglig leders forlengede arm, og er du god på markedsføring/salg og SoMe, er det et pluss.  Ønsket tiltredelse er mars 2025.

Teknisk ansvarlig – 1 stilling

Som teknisk ansvarlig er du den behjelpelige lederen som sørger for at all teknikk og digitale løsninger fungerer optimalt.  Du har også ansvar for å håndtere forespørsler og bestillinger, finne de beste løsningene sammen med kunden og sørge for en unik kundeopplevelse «on site».  Flott om du har erfaring fra bransjen og er over gjennomsnittet god på det meste i den tekniske verden, ikke minst når det gjelder streaming og digitale møter! Har du i tillegg erfaring fra den tekniske delen av podcasts, er det et pluss. Ønsket tiltredelse er mars 2025.

Konferansemedarbeider – 2-3 stillinger

Som konferansemedarbeider er du den smilende personen som tar imot gjester, forespørsler, bookinger og har utstrakt kundekontakt både digitalt og «on site». Du sørger for at alle interessenter, inklusive interne ressurser som resepsjon, renhold, kjøkken og servitører, har alt de trenger for å løse sine oppgaver optimalt. Du har ansvar for at rommene er klargjort i samsvar med kundens behov og ønsker, og bidrar raskt med eventuell teknisk assistanse, kopiering, ekstra rekvisita og servering.
Ønsket tiltredelse er mars/april 2025.

Vi gleder oss til å motta søknaden din pluss CV til post@bjorvikakonferansesenter.no. Husk å skrive hvilken stilling du søker på! :)

Del innlegg

Aktuelle artikler