Personvernerklæring & Informasjonskapsler

Personvernerklæring

Vi i Bjørvika Konferansesenter AS tar personvern på alvor og garanterer at lagring og behandling av kundedata skjer i overensstemmelse med gjeldende lover og regler (GDPR).

 

Vi er åpne om de personopplysningene som samles inn, og hvordan personopplysningene brukes.

Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som bruker av våre tjenester til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor og hvordan de brukes av oss, og hvilke rettigheter du har i denne forbindelsen.

Bruk av Bjørvika Konferansesenters tjenester skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

1. Behandlingsansvarlig
Bjørvika Konferansesenter AS er ansvarlig for lagring og behandling av de personopplysningene som samles inn ved bruk av selskapets tjenester. Persondata lagres trygt i henhold til normer og standarder og gjøres ikke tilgjengelig for tredjepart.

2. Hvilken informasjon samler vi inn og hvorfor
Vi samler bare inn den informasjonen som er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser og gjøre tjenestene best mulig for deg. All informasjon som sendes inn via kontaktskjemaet på våre hjemmesider eller som epost til oss blir behandlet av personell med spesielle rettigheter til det. Opplysningene lagres i kunderegisteret vårt og omfatter følgende:

Navn på kontaktperson
Adresse/fakturaadresse
E-postadresse (for ordrebekreftelse og dialog i forbindelse med kjøpet)
Telefonnummer

3. Hvordan vi behandler personopplysninger
Dine personopplysninger lagres trygt under strenge sikkerhetsbestemmelser. Våre systemer og databaser ligger i sikre omgivelser beskyttet av brannmurer og passord.

4. Dine rettigheter
Du har til enhver tid rett til å forespørre oss om innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Du kan også be om å få eksportert ut dine data i et standard akseptert filformat.

Vi kan ikke slette opplysninger vi er lovpålagt å oppbevare en viss tid, for eksempel av hensyn til regnskapslovgivningen.

Utover det kan du til enhver tid be om å bli slettet fra kunderegisteret ved å kontakte oss på [email protected] Merk den gjerne med GDPR.

5. Endringer og oppdateringer av personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer av betydning for deg som kunde, vil du bli skriftlig informert om det.

Har du ytterligere spørsmål om personvern og databehandling hos oss, er du velkommen til å kontakte oss på [email protected]

Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Cookies Policy

På Bjorvikakonferansesenter sine nettsider blir det benyttet cookies/infokapsler på sine nettsider til statistikk og skjemaoppdateringer.

 

Hva er en cookie?

Cookies er små biterdata som lagres på PC’en eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. Cookies kalles også informasjonskapsler.

En cookie kan ikke leses av andre nettsteder, da den tilhører et bestemt nettsted. Det som lagres i en cookie vil være forskjellig. Normalt er det id-nøkler som muliggjør lagring av brukerinnstillinger.

En cookie lages av nettstedet du besøker. Er det et nettsted med forskjellig innhold, som for eksempel reklame, er det mulig at det også opprettes cookies fra nettstedet bak reklamen. Disse cookiene heter tredjeparts cookies, fordi de tilhører et annet nettsted enn det som egentlig besøkes. Slike cookies brukes vanligvis til innsamling av statistikk.

 

Sletting /Reservere av cookies

Dersom man ønsker å reservere seg mot bruk av cookies må man gå til sikkerhetsinnstillinger i browseren (nettleseren).

Du kan også reservere deg kun mot tredjeparts cookies.

 

Hvordan du gjør dette varierer fra nettleser til nettleser. 
Klikk på én av linkene under, for beskrivelse av fremgangsmåte for å slette cookies.