Our kitchen
Our kitchen
Mat for fremtiden!
Våre kokker fra 4Service fokuserer på trender og leverer delikate retter laget av friske og bærekraftige råvarer.
Du kan velge blant konferansepakker eller fra menyen – vi skreddersyr etter dine ønsker.
Tenk deg duften av nystekte kanelboller til ettermiddagskaffen… Eller en smakfull buffet i «Tredje Etage», hvor kokken transjerer dagens saftige hovedrett. Etter en, to eller tre runder på buffeten, avrunder du med en deilig kopp kaffe og en dessert laget for både øyet og ganen.
Vegetarianer, veganer eller glutenfritt – vi ivaretar alle behov.
Tilbudet til våre gjester vil være i stadig utvikling, hvor blant annet en sushikokk vil trylle fram de lekreste munnfuller.
French bistro
On the east-side corner of Oslo Atrium, there will be a lovely French bistro led by chef James Maxwell-Stewart at Folket.
Restauranten blir en destinasjon for alle som elsker mat laget med kjærlighet! Her kan du invitere til kundemøter, spise en bedre middag med gode kolleger, sitte i baren og innta dagens lunsj eller feire store og små begivenheter.
Folket is a well-known restaurant chain that today operates several of Norway's best restaurants in Frogner and Majorstua, including Cru Vin & Kjøkken, Brasserie Coucou, Hedone and Ludo.
Den nye restauranten blir inspirert av det franske storkjøkkenet med en norsk vri. Det er smakene og den kunstneriske vrien på rettene som vil sette standarden, målet er at gjestene skal sitte igjen med en fantastisk opplevelse av maten, service og vinen.
We are delighted that both lunch and dinner in the French bistro will be part of our offer to you as a conference guest!